Es ne vienmēr varu stāvēt pie plīts, tāpēc izvēlējos citu gatavošanas režīmu – cepeškrāsni. Un es ar prieku un lepnumu varu teikt – manas super vakariņas ar ananasiem patiks ikvienam!
Kopumā mana ģimene iesaka šo ēdienu, pagatavojiet to, jums nebūs žēl! Ananasa saldā un skābenā garša rada lielisku kontrastu ar gaļas sāļumu un taukainumu. Šis garšu balanss padara ēdienu interesantāku un garšas ziņā daudzveidīgāku.
Lasi arī: Dodiet medaļu tam, kurš izdomāja šo recepti. Neticami maiga un plāna kartupeļu pīrāga recepte
Plus ananasā ir enzīms bromelains, kas dabiski sašķeļ olbaltumvielas. Tas palīdz mīkstināt gaļu, padarot to vēl sulīgāku un vieglāk sagremojamu. Ananass pievieno ēdienam tropisku un atsvaidzinošu aromātu, kas labi sader ar sātīgajām sastāvdaļām.
Soli pa solim gatavošanas instrukcija
Filejas fileju sagriež nelielos gabaliņos.
Sīpolu arī sasmalcina.
Kartupeļus sagriež ripiņās.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk (plus VIDEO ar šo recepti)
Tevi noteikti interesēs
- Dažiem laime un pārcelšanās, bet citiem – zaudējumi: ko sola Ķīniešu horoskops katrai zīmei šī gada decembrī
- Gardās medus sēnes augs pat jūsu pagalmā — kā tās izaudzēt mājas apstākļos
- Pārdevēja Jolanta man atklāja kāpēc veikalos netirgo pīļu olas: ”To nemaz nedrīkst”
- Šo mēslojumu var kaisīt pat uz sniega: kādus augu piebarošanas līdzekļus lietot rudenī
- Jau no 18. novembra sāksies īsts dabas izaicinājumu maratons – veselas septiņas dienas pēc kārtas, skaidro sinoptiķis
- 3 ķīniešu zodiaka zīmes, kuras visu nedēļu, no 2025. gada 17. līdz 23. novembrim, piesaistīs sev lielu veiksmes periodu










